ITALVELLUTI – на крок попереду від очікувань

Розробка сучасного меблевого текстилю – це не просто виготовлення якісного продукту, це момент передбачення. Необхідно знати, чим живе споживач, які у нього потреби, що для нього є цінністю. Тільки враховуючи це, можна створити продукт майбутнього.

Наш світ багатофункційний, і люди в ньому поводяться відповідно – кожен з нас змушений виконувати декілька справ одночасно. Наприклад, молода мама може бавитися з дитиною на дивані і працювати на смартфон, виконуючи замовлення компанії, офіс якої розташований за тисячі кілометрів від неї. Або ж хлопець, який живе сам і веде активний спосіб життя, повертається додому пізно ввечері, щоби тільки відіспатися, а зранку знову занурюється в шалений темп сучасності. Всі ці люди найбільше у своєму житті цінують час і не готові витрачати його на додаткові прибирання.

Виробник меблевого текстилю Italvelluti постійно експериментує, враховує досягнення новітніх технологій та шукає шлях до найкращого виробу. Один із них – PERSEMPRA!

PERSEMPRA– це м’яка, дотиково-ніжна оббивочна тканина, практична у застосуванні та легка у догляді. Клієнт може обрати її для свого помешкання чи офісу. Візуально тканина виглядає на меблях суперсучасно!

Історичний досвід у ткацтві в італійських провінціях, екологічність на всіх етапах виробництва, власні дизайнерські розробки – такими є складники успіху Italvelluti. Сучасний машинний парк дозволяє експериментувати із текстильними технологіями: пряжею, фарбуванням, тканням тощо. Власні фабрики, розробки, втілення власних мрій про якісні продукти дають можливість компанії не тільки йти в ногу із часом, а й пропонувати текстильні рішення для завтрашнього дня.

Обираючи PERSEMPRA, ви інвестуєте у довготривале та безпечне користування улюбленими м’якими меблями без додаткових витрат на обробку хімічними засобами від забруднень. Лише звичне прибирання пилососом та завбачливо підготовлений рушничок чи серветки на випадок проливання води, чаю, кави чи вина. PERSEMPRA має волого- та брудовідштовхуючі властивості, змочене водою забруднення легко відстає від поверхні тканини без додаткових зусиль. Стійка до вигоряння на сонці, до механічного витирання та утворення ковтунців, що важливо на фоні візуальної пухкості та дотикової м’якості. Саме ці якості ставлять її у перші ряди для текстильного декорування меблів. PERSEMPRA заслужено є «новою» тканиною у значенні текстильного винаходу та справді новою й чистою – завжди в сучасному інтер’єрі.